Helmivaara

ETUSIVU       •       ORIT       •       TAMMAT       •       KASVATUS


Helmivaaran oriit

Helmivaaran orit pyrkivät kilpailemaan painotuslajissaan täyden sijoitukset, jotta varsoilla on hyvät mahdollisuudet laatuarvosteluissa. Jokaisen orin kohdalla on omat tavoitteet sitten sen jälkeen. Osa elää kivaa harrasteponin elämää ja toisten kanssa tähdätään laatuarvosteluihin, sekä näyttelyiden kautta kantakirjaan. Helmivaaran orit ovat tarjolla jalostukseen myös ulkopuolisille tammoille, joten otahan rohkeasti yhteyttä, mikäli joku herroistamme sinua kiinnostaa. Yhteyden saat sähköpostilla helmivaaran@gmail.com.


Newforestinponit             Connemaranponit             Ratsuponit             Suomenhevoset             MuutKuukauden jalostussuositus


talli

Vermont Gem

VIR MVA Ch, KTK-I, KRJ-I
FC, Ch-RD, I-IH

Hienolla rakenteella ja liikkeellä varustettu connemaranponiori Vermont Gem on tallin oma kasvatti, joka on saavuttanut kantakirjassa I-palkinnon, kouluratsastuksen laatuarvostelussa I-palkinnon, sekä VIR MVA Ch -arvonimen. Tätä nykyä ori kilpailee Show Pony Circuitin alaisissa kilpailuissa, pääpainotuksena ratsastus, mutta myös in hand -luokissa ori on vieraillut satunnaisesti.

Väriltään ori on ruunivoikonpäistärikkö, joten tässä on kaksin kappalein mahdollisuus periä hieman erilaista väriä; voikko ja päistärikkö.

Vermont Gem ottaa vastaan niin connemaratammoja, kuin ratsuponijalostukseen hyväksyttyjä hevosia ja poneja. Tapauskohtaisesti myös muun rotuiset.Ulkoasu © VRL-01975
virtuaalitalli / a sim-game stable